Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisältö

Olutwiki
Tavoitteet ja sisältö

Opiskelija perehtyy oluen kehitykseen historiasta nykypäivään, oluen raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin. Hän saa käsityksen eri maiden oluista, oluttyypeistä ja olutkulttuureista. Opiskelijalle muodostuu kuva siitä mikä valmistusprosessissa vaikuttaa oluen lopulliseen makuun. Hän saa myös käsityksen oluen tarjoilusta, varastoinnista ja omavalvonnan merkityksestä oluen käsittelyssä ja myynnissä. Opintojen aikana opetellaan myös maistelemaan oluita oikein.

Viimeksi päivitetyt

Recently Updated

2 Comments

 1. Unknown User (makirii1)

  1 Novopacke pivo: Väriltään tumman kuparinen, vaahto läpinäkyvää, vaahto hävisi melko nopeasti, vaahto oli pitsistä. Ko. tummaolut tuoksui imelähkölle rusinalle, ja se oli tuoksultaan jopa hieman siirappinen. Maultaan oli makean raikas, mutta maku hävisi nopeasti pois, ja oli melko mitään sanomaton.

  2.Herold: Väriltään tumman ruskeahko tammi, kaikista värikkäin vaahto, ei näy läpi. Hyvin makea haju, puolikevyt. Maultaan melko makea ja raikas. Melko makea suutuntuma, suorastaan kuin tuore lakritsi, pehmeän hapokas. Maku häviää kuitenkin nopeasti makunystyröiltä.

  3.Weihenstephaner:

  pähkinän sävyinen, kuultaa hieman läpi melko tuman punertavan ruskea, tuoksuu savusaunalle, ja maistuu hapankorppumaiselle /tervaleijonalle, jälimaku kitkerähkö. Suosikki!

  4. Aecht: hiukan vaahtoa, tuoksu mitään sanomaton, tumman konjakin sävy, kitkerän kuumennetun siirapin maku, joka laimennettu. Tuoksuu imelälle. Maku häviää melko nopeasti.

  5. Grolsh -11.6 %-: läpikuultavan kultainen, voimakas ensimäinen suutuntuma kevenee hieman, mutta polttelee kitalaessa. Vaahto on valkea ja pitsimäinen, valkeahko. Tuoksuu makean omenaiselta, etanoli pistää esiin, melkein kuin kynsilakan poistoaine. Voimakas. Esterinen. Dynaaminen.

  6. Finlandia sahti: väriltään toffeinen, ei vaahtoa juuri ollenkaan, joka on tyypillistä sahdille, samea kuin laimennettu mutalampi, maultaan ummehtunut lakka, hieman karamellinen, pistävä, mutta hyvin lyhyt kestoinen maku.

 2. Anonymous

  Inhibor Side Effects and The Dangers of il costo di cialis su for more details.
Write a comment…