IT sivuston haku

Page tree

IT sivujen etusivu: https://wiki.lamk.fi/display/it

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

IT-palveluihin liittyvät uutiset ja tiedotteet

LAMK:ssa on parhaillaan liikkeellä tietojenkalastelu viestejä, joista osa tulee LAMKin sähköpostiosoitteista. Huijarit koittavat saada LAMKin henkilökuntaa ja opiskelijoita klikkaamaan huijauslinkkiä ja saamaan heidän käyttäjätunnukset/salasanat haltuunsa. Älkää avatko viestien linkkejä!

Jos olet jo syöttänyt salasanasi niin ota heti yhteyttä servicedeskiin (servicedesk@lamk.fi).

Olemme varotoimenpiteenä joutuneet lukitsemaan joitakin AD-tunnuksia ja vaihtamaan niiden salasanat, joten jos tunnuksesi ei enää toimi niin voit vaihtaa salasanasi jumpin.lamk.fi-palvelun kautta (lue lisää kuinka vaihdat sen).

 ------------

LAMK is currently in the process of phishing emails, some of which come from LAMK's e-mail addresses. Scammers are trying to get so that the students and the staff would click on the scam link and get their usernames / passwords. Do not open the link in the messages!

If you have already entered your password, contact servicedesk immediately (servicedesk@lamk.fi).

As a precaution we have to lock some LAMK network ID’s and change their passwords, so if your account no longer works, you can change your password through the jumpin.lamk.fi service (read more how to change it).


Muistutuksena jo keväällä tiedotettu laaja käyttökatko elokuun alussa: Torstai 2.8 - Perjantai 3.8 on LAMKin ICT-järjestelmissä laaja käyttökatko M19-muuton vuoksi. Katko vaikuttaa melkein kaikkiin ICT-palveluihin joten emme takaa minkään järjestelmän toimivuutta kyseisenä aikana. Pahimmat katkokset ajoittuvat torstaille ja perjantaina mahdollisesti jo osa järjestelmistä pelaa normaalisti. Pahoittelemme häiriötä ja sen laajuuden vuoksi se ajoitettiinkin opetuksen loma-aikaan mahdollisuuksien mukaan.

REPPU-palvelimessa suoritetaan asennuksia Keskiviikkona 06.06.2018 klo 06:30 - 08:00

HUOM! Käyttokatkoksen aikana REPPU ei ole käytettävissä.

REPPU-palvelimessa suoritetaan asennuksia Perjantaina 11.05.2018 klo 07:00 - 10:00 HUOM!

Asennusten aikana REPPU ei ole käytettävissä.

Mastonet ei toimi torstaina 26.4. johtuen verkkolaitteiden siirrosta uuteen osoitteeseen. Jos siirrossa ilmenee ongelmia, niin perjantaina voi myös olla katkoksia Mastonetissä.

  • No labels