Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Reppu on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden Moodle-pohjainen verkko-opetusympäristö, jossa on opintojaksojen tiedotus, materiaalit, tehtävien palautukset, verkkokeskustelut ym.

Reppuun kirjautuminen

Opiskelija pääsee kirjautumaan Reppuun AD-tunnuksillaan eli koulun Windows-verkkotunnusta ja salasanaa käyttäen osoitteessa:
reppu.lamk.fi

Reppu käyttöehdot

Useimmilla opintojaksoilla opintojaksolla opiskelemiseen liittyvä tiedotus, tieto opintojakson ohjelmasta, tehtävistä, materiaaleista löytyy opintojakson Reppu-alueella. Kun olet ilmoittautunut ja sinut on hyväksytty opintojaksolle, voit hakea opintojakson alueen Repusta:

  1. Kirjaudu Reppuun AD-tunnuksillasi osoitteessa http://reppu.lamk.fi 
  2. Kirjoita Repun etusivun "Etsi opintojaksoja" -kenttään opintojakson nimi ja klikkaa Hae 
  3. Klikkaa opintojakson nimeä, jotta pääset kirjautumaan opiskelijaksi opintojaksolle 
  4. Seuraavaksi kirjoita opintojakson opettajalta saamasi kurssin kurssiavain tekstikenttään ja klikkaa "Lisää minut kurssialueelle"

Avain on kertaluontoinen ja tarvitset sitä vain kirjautuessasi kurssille ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen linkki opintojakson alueelle löytyy Omat kurssit -valikosta Repun yläreunassa.

Reppuun kirjautuminen, kurssin hakeminen ja liittyminen: ohjevideo

Tehtävän palauttaminen Repussa: ohjevideo


ohjeita opiskelijalle


Ongelmia?

Reppua koskevissa ongelmatilanteissa (muissa kuin tunnusasioissa) voit ottaa yhteyttä osoitteeseen reppu[at]lamk.fi tai luomalla palvelupyynnön osoitteessa http://servicedesk.lamk.fi  • No labels