Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu uutena opiskelijana läsnä/poissaolevaksi ilmoittautumislomakkeella, jonka sait hyväksymiskirjeen mukana. Jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat läsnäoleviksi jokaisen lukuvuoden alussa, ilmoittautuminen tapahtuu internetissä Winha­Wille-opiskelijaliittymän kautta (winhawille.lamk.fi) 1.5.–7.9.

Ilmoittautumistietoa voi muuttaa ilmoittautumisaikoina 1.5.–7.9. ja 1.12.–7.1. opiskelijaliittymä WinhaWillen kautta.

Opiskelija, joka ei ole ilmoittautunut läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi säädetyn ajan kuluessa, menettää opiskeluoikeutensa. Ainoastaan läsnäolevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla on oikeus suorittaa opintoja ja saada merkintöjä opintorekisteriin.

Opinnoille ja tentteihin ilmoittaudut koulutusalojen omien käytänteiden mukaan yleisimmin sähköisesti WinhaWille-opiskelijaliittymän kautta. Ammattikorkeakoulun yhteisten opintojen tentteihin ilmoittautuessaan Muotoiluinstituutin opiskelijat ottavat yhteyttä aineen vastuuopettajaan.

Tentti-ilmoittautumiset vähintään kaksi viikkoa ennen tenttipäivää. Mikäli et saavu tenttiin, etkä ole peruuttanut ilmoittautumistasi, suoritus katsotaan hylätyksi.

 

  • No labels