Lync -kokoustilaan voi liittyä monella eri tavalla. Lync tulee avata ja ääni- ja videolaite tulee tarkistaa ennen kokoustilaan siirtymistä. 

Lync-kokoustilaan liittyminen Lync 2013 -ohjelmalla


Linkki

Oletko saanut kokouksen järjestäjältä Lync-kokouslinkin sähköpostiin? Klikkaa linkkiä tai Liity Lync-kokoukseen tekstilinkkiä ja Lync-kokoustila avautuu automaattisesti Lync-ikkunaan.

Jos Lync-kokoustila ei aukea jostakin syystä, voit kopioida ja liittää linkin selaimeen ja yrittää avata Lync-kokoustilan selaimen kautta.
 


Kokousvaraus

Oletko saanut Lync-kokousvarauksen Outlook-kalenteriin? Lync-kokoukseen voi liittyä klikkaamalla kerran kokousvarausta kalenterissa ja klikkaamalla Liity Lync-kokoukseen -painiketta.


 


Kokousvarausilmoitus

Kokousvarauksesta tulee ilmoitus kokouksen lähestyessä (yleensä 15 minuuttia ennen kokousta). Lync-kokoukseen voi liittyä klikkaamalla ilmoitusikkunan Liitä online-tilassa -painiketta 
Lync-pääikkuna

Lync-pääikkunassa on Kokous-painike, jota painamalla saa listan kuluvan päivän Outlook-kalenterivarauksista. Lync-kokousvaraukset toimivat linkkeinä kokoustilaan. Tuplaklikkaamalla kokousvarausta aukeea Lync-kokoustila erilliseen Lync-ikkunaan.
Kutsuminen

Kokouksen järjestäjä voi kutsua osallistujia Lync-kokoustilaan olleessaan kokoustilassa. Kutsuminen tapahtuu viemällä hiiri Osallistujat-painikkeen päälle ja klikkaamalla Kutsu lisää käyttäjiä -painiketta.Kutsuttava henkilö haetaan käyttämällä hakukenttää. Henkilö valitaan listasta ja klikataan OK-painiketta.Kutsuttava henkilöä saa ilmoituksen liittymisestä Lync-kokoustilaan työpöydän oikeaan reunaan. Kokoukseen liitytään viemällä hiiri ilmoituksen päälle ja klikkaamalla Hyväksy.